Mocht ik ooit zwanger worden (laat dit vooral m’n vriend niet horen die rent echt gillend weg) dan gaat denk ik mijn grootste gemis het niet kunnen eten van rood vlees worden. Niet normaal hoe lekker dat is! Rosbief, filet american, biefstukkie. Krijg er nu al water van in mijn mond als ik eraan denk. En dan te bedenken dat ik net heb gegeten. Maargoed, het is nog lang niet zo ver. Dus lief: je kan opgelucht ademhalen. En ik kan nog even doorgaan met m’n hobby: vlees eten!

Ingredi├źnten (voor 2 grote broodjes)

  • 1 grote ciabatta of liever 2 broodjes waar je zin in hebt
  • 150 gram rosbief
  • 50 gram gemende sla
  • 20 gram parmezaanse kaas
  • 20 gram pijnboompitten
  • truffelmayonaisse
  • Gedroogde tomaatjes of cherry tomaatjes
  • halve rode ui
  • Olijfolie
  • Peper + zout

Bak de ciabatta volgens instructie in de oven. Schaaf ondertussen de kaas, snijd de ui en bak de pijnboompitten in een koekenpan een beetje bruin. Snijd als de ciabatta klaar is hem open en in twee├źn en verdeel er wat sla over. Leg daar lekker veel plakken rosbief overheen en strooi de kaas en de pijnboompitten eroverheen. Druppel er wat olijfolie en peper en zout over de rosbief. Verdeel de tomaatjes en doe er als laatst een paar flinke klodders truffelmayo op en je bent klaar! Smakelijk!

Close