Als je van zalm houdt is dit een heel goed recept om een keer ’s avonds te eten zonder dat je daarna nog trek hebt. Vaak als ik alleen zalm eet, is dat niet helemaal genoeg en ga ik er dan extreem veel brood bij eten. Matig slim. Dit is wel een hele goede oplossing dus en ook nog eens heerlijk voor de lunch!

Ingrediënten (6 wraps)

 • 6 wraps
 • 250 gram gerookte zalm
 • paar takjes dille
 • paar stengeltjes bieslook
 • 100 gram crème fraîche + een beetje extra om de wraps te besmeren
 • 2 flinke eetlepels boursin
 • 1 bosuitje
 • 10 cherrytomaatjes
 • zakje sla
 • 1 avocado
 • peper en zout
 • olijfolie

Snijd de zalm in fijne stukjes en doe dit in een kom. Doe hier de crème fraîche, boursin, fijngesneden bieslook, dille en bosui bij en breng op smaak met peper en zout. Voeg hier nog 2 eetlepels olijfolie aan toe en meng goed. Leg een wrap op een bord (als je hem warm wil even in de pan leggen), smeer hem in met wat crème fraîche en leg daar wat sla op. Verdeel nu de zalmspread over de sla en snijd de tomaatjes en de avocado en verdeel deze ook. Sprenkel er nog wat olijfolie overheen en je hebt een heerlijke snack!

mytaste.nl
Close