Watermeloen feta salade

Eigenlijk een beetje genant dat dit watermeloen feta recept op m’n site staat, want het is niet echt heel vernieuwend, maar toch wel erg lekker en makkelijk. Dus ik doe het toch maar. Want aangezien de zomer eraan komt is dit ook nog eens een heel goed gerecht om mee te lunchen of tussendoor te eten. Een aantal jaar geleden at ik dit voor het eerst in Frankrijk (in de hitte) en ik vond het toen heerlijk verkoelend. En het is ook nog eens lekker calorie-verantwoord voor de tellers onder ons! Toch maar mooi meegenomen he mensen?

Ingredienten, 4 personen, bijgerecht

  • 1/2 watermeloen
  • 1 blokje feta van 200 gram
  • bosje munt
  • olijfolie
  • peper en zout

Snijd de watermeloen in kleine stukjes, doe dit ook met de feta en wat muntblaadjes. Mix deze 3 ingredienten door elkaar en besprenkel het mengsel met wat olijfolie. Breng op smaak met peper (en een heel klein beetje) zout en hussel nog een keer. Klaar is kees. Ik zei toch dat het makkelijk was?

ps. je kan hem ook een paar uurtjes koud zetten, wordt ie nog lekkerder!

mytaste.nl
Zalmwrap
Next Post
Close