Snelle, makkelijke maar heerlijke tosti met chorizo, tomaat, kaas en gruyere kaas!

Niets zo makkelijk als op een zaterdag even een tosti’tje maken. Maar dan wel een hele goede tosti. Dit uitprobeersteltje was een onverwacht groot succes en we hebben er zoveel van gegeten dat we niet meer hoefden te eten ’s avonds. (Niet waar natuurlijk, ik sla vrij zelfden een maaltijd over, maar wilde alleen even aangeven hoeveel ik had gegeten). Dip deze tosti in de curry of in wat chilisaus en je hebt een heerlijk, warme, simpele lunch!

Ingrediënten:

  • Wit brood (zoveel je er wil natuurlijk) of als je een andere broodsoort lekkerder vindt moet je dat kopen!
  • Plakjes jong belegen kaas
  • Chorizo
  • Tasty tom tomaatjes
  • 1 stuk gruyère kaas
  • peper en zout

Leg op 1 boterham een plak jong belegen kaas en daar de chorizo overheen. Snijd de tomaat in dunne plakjes en verdeel deze over de boterham. Rasp de gruyere verdeel lekker wat geschaafde kaas over de tomaat. Voeg wat peper en zout toe, leg de andere boterham erop en doe in je tosti ijzer of in de pan. Zoals ik zei met curry of chilisaus het lekkerst! Smullen maar!

mytaste.nl
Close