Ceasar salade wrap

By 28 oktober 2016 Lunch, Snack No Comments

Wraps vervelen echt nooit. Tenminste mij niet. Maar ik denk eigenlijk niemand. Ze zijn makkelijk te maken en ik vind ze gek genoeg het lekkerste als ze gewoon koud zijn. Als het de oven in is geweest (heet het dan een burrito?) is de lol er wel vanaf. En er zit behoorlijk wat lol aan een wrap voor de duidelijkheid hoor mensen. Dus dat is zonde. Maar misschien dat ik in de toekomst een wel lekkere uit de oven kan produceren. Enfin, wraps dus. Deze is een combi van een salade die ik erg lekker vind en een wrap. Dubbel feest dus en super makkelijk te maken!

Ingrediënten: (voor 6 wraps)

 • 6 middelgrote wraps
 • 2 krokante kipschnitzels
 • zakje gemengde rucola salade
 • 3 eieren
 • bakje cherrytomaatjes
 • 30 gram geraspte kaas
 • 50 gram creme fraiche
 • mayonaise
 • 1 teen knoflook
 • olijfolie
 • peper en zout
 • optioneel: blikje ansjovis als je daar fan van bent.

Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren 8 minuten. Pak een pak en bak daar de kip in af. Als het goed is zijn ze al gaar, je hoeft ze dus alleen op te warmen en een knapperig laagje te geven. Snijd ondertussen de tomaatjes in de tweeën en pers de knoflook. Doe de knoflook in een bakje, doe hier 2 eetlepels mayonaise bij en voeg er wat water aan toe om het meer een saus te maken. Breng op smaak met peper en zout en druppel er nog 2 eetlepels olijfolie doorheen. Smeer nu de wraps in met wat creme fraiche, verdeel er wat salade overheen, snijd de kip in stukjes en verdeel de kip, doe dit ook met de tomaat en de gesneden eieren. Druppel er nu wat dressing overheen en daarna nog wat geraspte kaas. Hoe voller de wrap, hoe lastiger te  eten. Maar hoe lekkerder hij ook wel weer is.

mytaste.nl
Close