Pasta cacio e pepe

Als je een fan van Netflix bent dan kijk je natuurlijk ook de hele dag Modern Family. Vrij terecht ook wel. Misschien wel de geinigste serie ooit. En je zou het bijna vergeten, maar Netflix heeft meer te bieden dan alleen deze serie. Er zitten nog een paar parels tussen. Zoals chef’s table. Soort 24 kitchen, maar dan beter. Als je iets meer wil opletten en ook echt mooie dingen wil zien dan moet je dat eens kijken. Niet normaal hoe cool die mensen zijn, zo creatief! De allereerste aflevering van de allereerste serie gaat over een Italiaanse kok Massimo die dit gerecht maakt omdat er aardbeving is geweest en alle kazen van die regio op moeten. Het verhaal en hoe hij het verteld, I loved it all. Snel dit maken en daarna dat kijken, dat heb je gegarandeerd een leuke zaterdag!

ingrediƫnten, 2 personen

  • 200 gram spaghetti
  • zwarte peper (uit de molen en een paar grove korrels)
  • 100 g pecorino romano
  • extra vierge olijfolie
  • zout
  • eventueel nog wat peterselie
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Rasp nu ondertussen de kaas grof en maal een wat peper. Snijd de peterselie heel fijn. Giet als de pasta klaar is de pasta af en bewaar 50 ml kookvocht. Doe terug in de pan, met het vocht en giet er lekker veel olijfolie overheen. Doe nu de gemalen peper, wat zout en de pecoriono erbij en hussel goed dat alles mooi verdeeld wordt. Verdeel de peterselie erover en nog wat peperkorrels en dien snel op. Zet nu Netflix aan en je waant je in ItaliĆ«!
mytaste.nl
Close