broodje tonijnsalade

By 11 november 2016 Lunch No Comments

Zelfgemaakte tonijnsalade is echt ondergewaardeerd. Zwaar ondergewaardeerd als je het mij vraagt. En het lijkt misschien heel veel werk om zelf te maken, maar dat valt allemaal wel mee. De smaak maakt het goed. Dus hier alvast het recept voor de lekkerste broodjes die je het hele weekend nog kan maken!

Ingredienten: (voor 2 personen)

blikje tonijn (in water)
50 gram sla
2 eetlepels kappertjes
paar takjes peterselie (heel fijn gesneden)
3 eetlepels mayonaise
paar zongedroogde tomaatjes
4 kleine broodjes voor in de oven of vers
alfalfa
olijfolie
peper + zout

Doe de broodjes in de oven en bak ze bruin. Meng ondertussen het blikje tonijn met de (gesneden) kappertjes, de mayonaise en de gesneden peterselie tot 1 geheel. Doe er wat olijfolie en peper en zout bij en maak naar smaak. Als je het te dik vindt doe je er wat water bij en als je het te dun vindt doe je er wat mayonaise bij. Beleg met salade, doe de tonijnsalade eroverheen en leg er lekker wat alfalfa en zongedroogde tomaatjes bovenop! Top lunch!

mytaste.nl
Close