Crostini met rosbief, mozzarella en pesto

Ik heb eigenlijk hier niet zoveel over te vertellen dus misschien dat ik dat ook maar een keertje gewoon niet doe. Het spijt me, volgende keer weer een uitgebreider verhaal over het gerecht. Beloofd. Het is wel erg lekker in ieder geval!

Ingredienten:

  • 2 kleine ciabattas
  • 1 pakje rosbief van ongeveer 200 gram
  • 1 grote bol buffelmozzarella
  • 1 bakje verse basilicum pesto
  • zakje pijnboompitten
  • rucola
  • olijfolie
  • peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ciabatta in de lengte in lange plakjes van ongeveer 0,5 dik, besprenkel ze met olijfolie en wrijf dat uit over de ciabatta. Zet nu ongeveer 5 minuten in de oven tot ze bruin en knapperig zijn. Snijd ondertussen de mozzarella in kleine stukjes en bak kort de pijnboompitten in een pan. Haal de crostini’s uit de oven, beleg ze met wat rucola en daarover rosbief. Verdeel de mozzarella over de rosbief en leg op elke crostini wat pesto. Verdeel nu de pijnboompitten en besprenkel nog met wat olijfolie. Voeg nu nog peper en zout toe en dien op. Heerlijk!

mytaste.nl
Close