Wrap met kerriekip en ricotta!

Er gaat niets boven een lekkere wrap. Al vind ik het soms lastig nog creatief te zijn met wraps omdat ik elke keer weer een wrap vind die ik dan minimaal elke week een keer wil eten. Na de pulled chicken wrap (deze: ook erg lekker) heeft het een tijdje geduurd voordat ik weer een waardige opvolger vond om online te zetten. Maar we hebben hem! En deze wrap is ook erg lekker om me te lunchen om of als snelle avondmaaltijd te gebruiken! Mochten er nog mensen ideeen hebben voor wraps; ik hoor het graag! Voor nieuwe wraps sta ik altijd open!

Ingredienten, 6 wraps:

 • 6 wraps
 • 250-300 gram kipfilet (mag al in dunne reepjes gesneden zijn)
 • 100 gram ricotta
 • bolletje mozzarella (wel van de buffel)
 • zakje rucola
 • pesto (liefst zelfgemaakte of de verse uit een bakje)
 • 10 cherry tomaatjes
 • worchestersaus
 • kerriepoeder
 • olijfolie
 • peper en zout
 • eventueel: mayonaisse

Snijd de kipfilet in kleine reepjes of stukjes en marineer deze in een bakje met 2 eetlepels kerriepoeder, 2 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels worchestersaus. Hussel het geheel goed en doe het dan in de pan om af te bakken. Snijd ondetussen de tomaatjes en mozzarella in kleine stukjes en maak de pesto als je die zelf gaat maken. Pak een wrap, smeer hem royaal in met pesto en verdeel wat rucola over de wrap. Leg per wrap een paar stukjes mozzarella en tomaatjes op de wrap en verdeel de ricotta over de wraps. Als de kip klaar is verdeel je deze ook over de wraps en als je denkt: ik moet toch nog niets hebben om het een tikke vetter te maken voeg je nog een kloddertje mayo toe. Verdeel wat peper en zout over de wrap en dien op zolang de kip nog heet is. Smullen!

mytaste.nl
Close