Broccoli salade van Marley Spoon

Een tijdje geleden at ik bij mijn vriendin Irene. (haaai ireen!) En Irene is een slimme meid, dus wat had ze gedaan: wraps (deze) gemaakt van krissieskitchen. Vind ik mooi. Om mijn eigen eten ergens anders te eten! Dus ik denk dat alleen daarom al dat Irene en ik maar vriendinnen moeten blijven. Maar naast deze wraps, had ze ook nog een recept van Marley Spoon, de thuisbezorgende maaltijdleveraar, gemaakt. En ondanks dat ik geen fan ben van broccoli (te gezond en zeker rauw) was deze salade wel echt zo super lekker dat ik hem nog een keer heb gemaakt thuis en toen hij weer zo lekker was besloot ik dat hij dan maar online moest komen. Geluk moet je delen vind ik! Dus hierbij, van Marley Spoon maar ook een beetje van Irene: een heerlijke broccoli salade!

Voor 4 personen, als bijgerecht:

  • 1 broccoli
  • mayonaise
  • rode wijn azijn
  • 1/2 rode ui (fijngesneden)
  • rozijnen naar smaak
  • zonnebloempitten naar smaak

Snijd de stronk af van de broccoli en snijd de broccoli in kleine stukjes die eetbaar zijn. In een grote kom 2 eetlepels mayonaise, 2-3el azijn, broccoli, 1/2 van ui, rozijnen en zonnebloempitten met elkaar vermengen. Proeven en met zout, peper en evt. een snuf suiker op smaak brengen. Dit mengen met de broccoli en klaar is kees. Hartstikke lekker en heel erg makkelijk zoals je ziet!

mytaste.nl
Close